Política de Privacitat

La utilització d'aquesta web i dels seus formularis requereix l'acceptació del tractament de les dades de l'usuari d'acord amb aquesta política de privacitat, incloent la recopilació de dades d'accés i l'enviament d'informació comercial per via electrònica.

Responsable del tractament de les dades i informació de contacte

El responsable és: SUPERFICIES DE ALIMENTACION, S.A.

Adreça: CARRETERA DE MONTMELÓ, 108-120 08403 GRANOLLERS

Dades de contacte del responsable: 935 610 300 email sac@sorli.com

Finalitat del tractament de les dades

A continuació, s’indiquen les finalitats del tractament de les seves dades per part de SORLI en funció de la seva utilització de la pàgina web:

-         Proporcionar accés als continguts en línia de la web, portar un registre de visites (adreces IP, dades del navegador, país, pàgina accedida, etc.) a efectes estadístics, aplicar mesures encaminades a la seguretat de la web.

-         Atendre les sol·licituds dels usuaris de la web en el cas de complimentar el formulari habilitat per contactar amb SORLI o rectificar les seves dades de caràcter personal.

-         Gestionar la seva participació als processos de selecció dels llocs de treball oferts a través de la pàgina web.

-         Tramitar el seu registre i proporcionar accés a determinats serveis com el de compra online mitjançant el seu compte d’Usuari. En el seu cas, gestionar les seves comandes, el pagament i la facturació del servei. S’inclou dins de la gestió de les comandes, el pagament i la facturació, les comunicacions per mitjans electrònics i no electrònics amb el Client que son necessàries per a l’ execució del servei (alertes o avisos relacionats amb les comandes, enviar la factura per via electrònica, etc.)

-         Enviar-li per mitjans electrònics informació comercial sobre els nostres productes i serveis quan així ho desitgi. El registre com a Client i la participació als programes de fidelització inclou quan així ho autoritzi, la recepció d’ofertes i notificacions en funció del seu perfil d’historial de compres i zona. Les ofertes poden incloure productes comercialitzats en els nostres establiments, així com productes i serveis de terceres empreses relacionades amb els sectors de consum, llar, oci i serveis financers. Les preferències de comunicació es poden modificar des de l’àrea registrada a www.sorli.com i l’App SORLI.

En cas d'emplenar algun dels formularis serà necessari facilitar determinades dades personals als apartats indicats amb un asterisc (*), les quals es tractaran amb la finalitat per a la qual es sol·liciten.

Legitimació

Les dades es tracten sobre la base del consentiment de l'usuari, compliment d'obligacions legals i per la execució d’un contracte o mesures pre-contractuals.

Destinataris i transferències

Destinataris: SUPERFICIES DE ALIMENTACION, S.A. i establiments.

No es preveu la transferència internacional (fora de l'Espai Econòmic Europeu), excepte amb fins d'emmagatzematge, i en tot cas sobre la base de l'existència d'una decisió d'adequació, d'acord amb la existència de garanties adequades, així com entitats adherides a l'acord privacy shield (http://www.privacyshield.gov)

Termini de conservació de les dades

Les dades seran tractades durant el temps necessari per a la prestació del servei o el compliment de les finalitats indicades i posteriorment, en el seu cas, lmenys durant els terminis establerts per la legislació aplicable o mentre es mantingui la vigència del consentiment

Drets de les persones

Els interessats tenen dret a: accedir, rectificar i suprimir les seves dades; sol·licitar la portabilitat de les seves dades; oposar-se al tractament o sol·licitar la seva limitació;  retirar el consentiment prestat, si escau.

Per a això poden enviar la seva sol·licitud per correu electrònic o per escrit a l’adreça del responsable.

El titular de les dades haurà d'adjuntar a la sol·licitud còpia del DNI.

També poden realitzar una reclamació davant l'Autoritat de Control de protecció de dades.

Veracitat i actualització de les dades

L'usuari ha d'emplenar els formularis amb dades reals, exactes, completes i actuals. L'usuari no introduirà dades corresponents a una altra persona; SORLI entendrà que les dades han estat facilitades pel els seus titulars. L'usuari serà l'únic responsable de qualsevol perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar a qualsevol persona a causa de l'emplenament del formulari amb dades falses, inexactes, incompletes, no actualitzades o relatives a una altra persona.

L'usuari haurà de comunicar qualsevol modificació en les dades proporcionades amb la finalitat de mantenir les seves dades degudament actualitzades.

Seguretat de la informació

SORLI ha pres totes les mesures legalment requerides per a la protecció de dades personals; així mateix, ha adoptat tots els dispositius tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, el mal ús, l'alteració, l'accés o el robatori de les dades personals facilitades pels usuaris de la web. L'usuari tindrà en compte, no obstant això, que les mesures de seguretat a Internet no són absolutament inviolables.

Menors d'edat

SORLI prohibeix l'ús dels seus serveis web als usuaris menors de 18 anys.

Analítiques Web

Aquesta web utilitza diverses analítiques per conèixer la manera en què és buscada, accedida i utilitzada pel públic. Aquestes analítiques poden implicar la recopilació de dades de caràcter personal com per exemple l'adreça IP, la localització de la connexió, la informació sobre el software o hardware de navegació. Aquesta informació no s'associa als usuaris i s'utilitza amb la finalitat exclusiva d'obtenir dades estadístiques sobre l'ús de la web de l'empresa.

Utilització de funcions i complements de tercers

Aquesta web pot incorporar funcions i complements proporcionats per tercers per a diverses finalitats, com per exemple: analítiques web de tercers, mapes de tercers, vídeos de tercers,  compartició a xarxes socials.

Una funció o complement d'un tercer estableix una connexió directa entre el navegador de l'usuari i els dominis d'Internet controlats pel tercer, permetent la descàrrega i execució de la funció.

Així la majoria de complements de tercers recopilen què pàgines visiten els usuaris per conèixer els seus interessos i poder oferir posteriorment publicitat adaptada als mateixos.

Utilització de la funció Google Analytics proporcionada per Google, Inc.

Aquesta web integra funcions analítiques de Google Inc (1600 AMPHITHEATRE PARKWAY, MOUNTAIN VIEW, CALIFÒRNIA, USA) per conèixer la manera en què és buscada, accedida i utilitzada pels usuaris. Per a això, en usar aquesta web el navegador de l'usuari estableix una connexió directa amb els servidors del domini d'Internet google.com i altres dominis de Google. Això permet a Google registrar l'activitat de l'usuari així com informació relativa a la seva adreça IP. Google Analytics fa ús de cookies persistents per elaborar estadístiques anònimes sobre l'ús d'aquesta web, conforme a la següent política de privacitat: https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html?hl=ca. En utilitzar aquesta web l'usuari dóna el consentiment per al tractament de les seves dades a Google per a les finalitats indicades.

Utilització de funcions proporcionades per Google, Inc.

Aquesta web integra funcions de Google Inc (1600 AMPHITHEATRE PARKWAY, MOUNTAIN VIEW, CALIFÒRNIA, USA) com per exemple vídeos de Youtube, mapes i botons "+1". Per aquesta raó en utilitzar la web el navegador de l'usuari estableix una connexió directa amb els servidors del domini d'Internet google.com i altres dominis de Google. Això permet a Google conèixer que l'usuari ha visitat la web des de la seva adreça IP. Google fa ús de cookies persistents, emmagatzematge local i emmagatzematge local de Flaix en el dispositiu de l'usuari, per a diverses finalitats incloent la recopilació de l'activitat de l'usuari en Internet per oferir-li publicitat adaptada als seus interessos, conforme a les seves polítiques de privacitat: http://www.google.es/intl/es/policies/privacy/. En utilitzar aquesta web l'usuari dóna el consentiment per al tractament de les seves dades a Google per a les finalitats indicades.

 

En utilitzar aquesta web l'usuari dóna el consentiment per al tractament de les seves dades a Google per a les finalitats indicades.